П`ятниця, 19.04.2024, 21:04
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Про акторів » Девід Швіммер (David Schwimmer) » Загальні інформація
Загальні інформація
JoeyДата: П`ятниця, 11.12.2009, 17:58 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 35
Нагороди: 1
Репутація: 6
Статус: Offline
Девід Швіммер народився 19 грудня 1966 року в Нью-Йорку в сім'ї адвокатів, але незабаром родина переїжджає до Лос-Анджелеса (а потім переїхав до Лос-Анджелес).

Навчаючись у школі Беверлі Хіллз (Beverly Hills High) брав участь у багатьох виставах, у тому числі "Щоденник Анни Франк". Після закінчення театрального факультету Північно-західного Університету разом з однокурсниками створив театр "Локунігглас" ( "Lookingglass"), а також асоціацію акторів, сценаристів і режисерів. Сам поставив декілька вистав і багато знімався на телебаченні.

Девід дуже сором'язливий актор, що страждає від своєї популярності в повсякденному житті. Як і Метт Леблан, він не виносить нескромних фоторепортерів. До такої міри, що в 1996 р. він вирішує відмовитися від участі в серіалі і залишається лише завдяки домовленостям своїх колег. Всі його партнери кажуть: Девід дуже добрий і не вміє нікому відмовляти. У цьому він схожий на Росса ... Найбільше захоплення Девіда - кіно.

Девід Швімер найбільш відомий як виконавець ролі палеонтолога Роса Геллера в телевізійному серіалі «Друзі». За цю роль він був номінований на «Еммі» в 1995 році як «Видатний актор телевізійного серіалу».

Крім того, він знімався в таких фільмах, як «Вовк» та «Шість днів, сім ночей».

Девід також брав участь в озвучуванні відомого мультфільму «Мадагаскар», де казав за жирафа Мелман.

Швімер виступив в ролі режисера деяких епізодів серіалу «Друзі» і «Джо».

Девід дружить з Метью Перрі. Коли в останнього були проблеми з наркотиками, Девід взяв на себе обов'язок відповідати на запитання преси.

Росс Геллер

Росс в молодостіРосс - старший брат Моніки і улюбленець батьків. Це пояснюється тим, що, як вважалося, Джек і Джуді Геллер були безплідні і поява Росса стало для них справжнім дивом. Росс і Моніка дуже конфліктували в дитинстві, але подорослішавши, вони дуже зблизилися. Тим не менше, дитячі конфлікти періодично дають про себе знати.

Кар'єра
У коледжі Росс познайомився зі своїм майбутнім іншому Чендлером (вони організували музичну групу) і майбутньою дружиною Керол Уілік.

Росс отримав освіту палеонтолога і ступінь доктора філософії (відповідає кандидату наук) і отримав роботу в Нью-йоркському Музеї Природної Історії. За словами Росса, він кинув кар'єру баскетболіста щоб стати палеонтологом.

Пізніше Росс був звільнений з музею через проблеми (багато в чому надуманої) з нервами і влаштувався викладачем в університет.

Росс дуже пишається своєю вченим ступенем і завжди радий поговорити про свою роботу, чим сильно втомлює друзів.

Взаємовідносини

Керол Уілік
З Керол, своєю першою дружиною, Росс познайомився в коледжі. Їхні стосунки тривали близько семи років, з яких вісім місяців вони прожили в законному шлюбі. Шлюб закінчився з-за того, що Керол несподівано усвідомила, що є лесбіянкою. Вона розлучилася з Россом і стала жити разом зі своєю подругою Сьюзан (згодом вони одружилися). Ситуація ускладнилася тим, що Керол, як виявилося, чекала дитину від Росса.

Росс довгий час переживав через розрив з Керол, проте поступово стосунки між ним, Керол і Сьюзен налагодилися. Росс регулярно забирає свого сина, Бена, на вихідні і з ним панькаються всі головні герої серіалу.

Весілля Емілі і РоссаЕмілі Волтхем
Шлюб з Емілі, другою дружиною Росса, виявився ще менш вдалий, ніж перший. У них був недовгий роман, який, зрештою, привів до весілля, що відбулася в Лондоні. Під час церемонії Росс вимовив ім'я «Рейчел» замість «Емілі», що призвело до сварки. Надалі Росс намагався відновити відносини з Емілі, але та вимагала, щоб він більше не спілкувався з Рейчел Грін. Оскільки Росс не зміг виконати таку умову, їх відносини з Емілі припинилися.

Рейчел Грін
Росс і РейчелРосс закохався в Рейчел Грін ще в школі і коли Рейчел поселилася у Моніки, почуття знову прокинулися. Симпатії виявилися взаємними і відносини між Рейчел і Россом тривали цілий рік, але потім засмутилися. Однак те, що вони залишилися лише друзями, зовсім не означало, що у них більше немає взаємних симпатій один до одного.

Одного разу в Лас-Вегасі, напившись, вони одружилися в одній з численних каплиць. Шлюб був анульований кількома тижнями по тому.

Через деякий час Росс і Рейчел знову зблизилися, але ненадовго. Однак цього виявилося досить, щоб у них з'явилася дитина - донька Емма.

У фінальному епізоді Рейчел і Рос знову признаються один одному в любові.

Додано (11.12.2009, 18:58)
---------------------------------------------
Решта подружки Росса

Мона і ЧендлерДжулі. Навчався з нею в коледжі, зустрів знову на розкопках у Китаї - саме в той час, коли Рейчел усвідомила, що закохана в Росса. Пішов від неї до Рейчел.

Бонні. Подружка Фібі, з якою Росс зустрічався аж до короткочасного примірення з Рейчел, коли він заснув під час прочитання її листа. Поголилася наголо за порадою Рейчел.

Дженіс Литман ні Хосенштейн. Зустрічався з екс-подружкою Чендлера в період депресії, після розлучення з Емілі і звільнення з роботи. Кинувши його, Дженіс допомогла Россу усвідомити - як він опустився, якщо він зміг втомити своїм ниттям навіть її.

Елізабет Стівенс. Студентка, з якою Росс зустрічався в 6-му сезоні. Їх відносинам весь час заважала різниця у віці - спочатку Росса хотіли звільнити, потім в їхні стосунки втрутився батько Елізабет, роль якого виконав Брюс Уілліс.

Мона. Зустрів її на весілля Моніки і Чендлера. Їх відносин завадило спільне проживання Росса з вагітною його дитиною Рейчел.

Чарлі Уїллер. Професор палеонтології, яку Росс мав зустріти, щоб показати університет. Спочатку зустрічалася з Джо, але на конференції на Барбадосі зрозуміла, що хоче бути з Россом. Зустрічалася з Россом до епізоду у 10-му сезоні, коли колишній бойфренд Бенджамін Хобарт зізнався, що усе ще любить її.

Короткочасні відносини, побачення: Хлое, Шеріл, Хілларі, Крістін, Джил Грін, Елізабет Рогоносец.

Цікаві факти

Поцілунок Росса і Фібі - Росс поцілувався з усіма п'ятьма головними героями серіалу. Він цілував Рейчел, коли з нею зустрічався. Росс цілував Фібі в епізоді «Епізод з ретроспективним кадром» після того, як дізнався, що Керол лесбіянка, Фібі була з Россом щоб заспокоїти його, і вони мало не переспали на більярдному столі. Росс також цілував Фібі напередодні нового року в 5-му сезоні. З небажанням він цілував Джо, щоб допомогти йому відрепетирувати роль на майбутніх пробах в епізоді «Епізод з весіллям Баррі і Мінді». В епізоді «Епізод, де Чендлер не пам'ятає яка сестра» Чендлер був п'яний і поцілував Росса, але це залишилося за кадром. Росс і Моніка цілувалися в епізоді «Епізод де стриптизер плаче» коли Росс думав, що цілує поснулих Рейчел під час колледжской вечірки, цей поцілунок теж залишився за кадром.

- Росс, як і його батько Джек Геллер, був євреєм.

- У квартирі Росса висить плакат російською мовою: «Щоб будувати - треба знати. Щоб знати - треба вчитися ».

- У Росса алергія на м'ясо крабів, арахіс і ківі.

- Росс страждає Арахнофобія

- У період навчання в коледжі Росс покурював марихуану. Одного разу його батьки, відчувши запах з кімнати, стали з'ясовувати причину його виникнення. Росс відповів, що його друг Чендлер, накурившись, втік через вікно. З тих пір Геллер недолюблювали Бінга. Це тривало до Дня Подяки 1999 року (серія «Той, де Росс накурився»). Моніка хотіла розповісти батькам про відносини з Чендлером і тому відкрила всю правду, потягнувши за собою ланцюжок зізнань - Моніка в юності розбила татів Порш, Джо хоче звалити до танцівниць, а Фібі закохана в Жак-Іва Кусто.

- Росс стверджує, що йому належать ідеї фільмів «Міцний горішок», «Парк юрського періоду», а також рекламної концепції «Got milk?»

Фільмографія:

Рататуй - Рататуй / Ratatouille / (2007)
- Повний облом / Big Nothing / (2006)
- Мадагаскар / Madagascar / (2005)
- Брати по зброї (телесеріал) / Band of Brothers / (2001)
- Повстання / Uprising / (2001)
- Готель / Hotel / (2001)
- Підняття частин / Picking Up the Pieces / (2000)
- Любов і секс / Love & Sex / (2000)
- Лють / It's the rage / (1999)
- Тонка рожева лінія / Thin Pink Line, The / (1998)
- Здатний учень / Apt Pupil / (1998)
- Поцілунок понарошку / Kissing a fool / (1998)
- Шість днів / Six days seven nights / (1998)
- Де тебе носило? / Since you've been gone / (1998)
- Імплантатори / Breast men / (1997)
- Чужі похорони / Pallbearer, The / (1996)
- Вовк / Wolf / (1994)
- Друзі (серіал) / Friends / (1994-2004)
- Офіціант / Waiter, The / (1993)
- Двадцять баксів (фільм) / Twenty bucks / (1993)
- Перетинаючи міст / Crossing the Bridge / (1992)
- Політ вторгся / Flight of the Intruder / (1990)
- Смертельна тиша / Deadly Silence, A / (1989)



 
MonaДата: П`ятниця, 11.12.2009, 21:18 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Група: Перевірені
Повідомлень: 43
Нагороди: 2
Репутація: 10
Статус: Offline
Интересно, а какую связь он имеет с мультиком Рататуй?

 
JoeyДата: Субота, 12.12.2009, 15:06 | Повідомлення # 3
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 35
Нагороди: 1
Репутація: 6
Статус: Offline
скажу чесно не знаю biggrin


 
понiДата: Неділя, 15.05.2011, 19:42 | Повідомлення # 4
Сержант
Група: Модератори форума
Повідомлень: 31
Нагороди: 0
Репутація: 2
Статус: Offline
хто небудь дивився новий фільм Девіда - "Довіра"?

http://www.facebook.com/id100000055450709 http://www.facebook.com/volodymyr.osaulenko
http://connect.ua/user-614584
http://www.youtube.com/user/osavova
 
MonaДата: Понеділок, 06.06.2011, 18:43 | Повідомлення # 5
Лейтенант
Група: Перевірені
Повідомлень: 43
Нагороди: 2
Репутація: 10
Статус: Offline
В мае на ДВД должен был выйти.Но на амазоне появится только 26 июля.



Відредаговано: Mona - Середа, 08.06.2011, 17:31
 
donayr2Дата: Вівторок, 14.06.2022, 19:09 | Повідомлення # 6
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 31
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Nude Sex Pics, Sexy Naked Women, Hot Girls Porn
http://mastercockpornmonticello.lexixxx.com/?valentina
free sexy girl on girl porn freee porn xsx videos free indian porn 3gp free hot ebony porn galleries best free homemade pornb sites

Added (14.06.2022, 19:11)
---------------------------------------------
New hot project galleries, daily updates
http://miranda.asianwebcamporn.alypics.com/?trista
celeberty porn for free dog fancy porn stripper pole porn free porn big tits and ass cat ear fetish porn

Added (17.06.2022, 12:30)
---------------------------------------------
Dirty Porn Photos, daily updated galleries
http://lambert.creampie.porn.topanasex.com/?adeline
female sex slave bondage porn free uk porn real lesbian couples porn cartoon porn simpsons story gia lashay video done porn video

Added (17.06.2022, 20:48)
---------------------------------------------
Sexy photo galleries, daily updated collections
http://pornfit.oglesby.miyuhot.com/?kailyn
el tigra porn best thai porn sites mobile porn anime japanese masturbation porn darlene english porn

Added (20.06.2022, 21:25)
---------------------------------------------
Sexy photo galleries, daily updated pics
http://englewood.porn.kanakox.com/?arielle
uk raven porn sky black porn biogragphy couple kissing making out porn free porn teens tube malay porn fork

Додано (05.07.2022, 14:26)
---------------------------------------------
Big Ass Photos - Free Huge Butt Porn, Big Booty Pics
http://wellingtonporn.houma.gigixo.com/?macie
movie porn clips porn stars with no legs young teen porn tapes female bodybuilder porn pics chunky teen porn pictures

Додано (05.07.2022, 14:27)
---------------------------------------------
Dirty Porn Photos, daily updated galleries
http://kalaeloa.dating.gigixo.com/?macie
homemade amatuer porn castings a galaxy of the eros porn fucking porn xxx mistress porn hong kong monique alexander porn star

Додано (08.07.2022, 04:09)
---------------------------------------------
Sexy photo galleries, daily updated pics
http://three.forks.gigixo.com/?aileen
porn skak jenny reid porn free video porn white booty billy brandt gay porn ictures jenna james porn star

Додано (26.07.2022, 04:12)
---------------------------------------------
Teen Girls Pussy Pics. Hot galleries
http://severance.saficporn.amandahot.com/?katie
gag free porn anal you tube porn anal megavideo porn dvds porn aneli harley quiin porn

Додано (26.07.2022, 04:14)
---------------------------------------------
New project started to be available today, check it out
http://castleshannon50sxxxporn.miyuhot.com/?dana
skinny brunette porn videos free bbw big tit porn dyke lesbian nude porn licking dirty feet porn free ipod porn site

 
Форум » Про акторів » Девід Швіммер (David Schwimmer) » Загальні інформація
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: