Субота, 20.04.2024, 12:48
Меню сайта
Разделы новостей
Новини серіалу Друзі
Новости о актерах игравших в сериале Друзья, и другие новости относящиеся к сериалу.
Новини сайту
Форма входа
Логін:
Пароль:
Календарь новостей
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Поиск
Друзі сайту

Свежие файлы на Скачать

Статистика

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Купим рекламу на вашем сайте.
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Опитування
Що потрібно добавити на сайт?
Всього відповідей: 646
Новини серіалу Друзі
5 фактів про Кортні Кокс які ви не знали
18:23

Репортери журналу "People" опублікували декілька цікавих фактів про зірку серіалу Друзі Кортні Кокс.

1. Кортні Кокс любить поїсти. «На обід я їм омлет з яєчних білків з беконом з індички, нарізаний скибочками помідор, сир і цибульний рогалик з вершковим сиром. - Каже зірка «Друзів». - Ну а моє улюблене блюдо - це стейк на грилі по-нью-йоркські зі шпинатом та брокколі обсмажених з часником та можливо, часникові чіпси або грінки. Мені подобається все зелене, а також я обожнюю біфштекс ».

2. У Кортні є улюблена знаменитість, і це не хто інший, як Джонні Депп. «На сьогодні він мій улюблений актор. Справді! Але зрозумійте мне вірно: я люблю свого чоловіка, але Джонні Депп - такий душка! »

3. Вона тренується за Методикою Трейсі Андерсон: «Він дає доброго стусана, і мені це подобається. Метод Трейсі Андерсон складається з двох частин: танцювальна аеробіка і підтримка організму в тонусі. Сенс процесу в тому, щоб примушувати працювати всі м'язи, а не тільки основні їх групи. Ви не обмежуєтесь певними рухами, і таким чином, не збільшуєтесь в певних місцях. Я почала займатися в липні, і бачу істотні зміни у своєму тілі. І в моїй тренажерній залі дуже гаряче».

4. На думку Кортні, один з найбільш важливих деталей зовнішності людини - його зуби. І зуби повинні бути чистими. «Я постійно чищу зуби. Мені подобається жорстка щітка. І мені плювати, що нею я зітру емаль, та я всю її хочу стерти! Я поперемінно використовую ванільно-ментолову і корицеву зубні пасти Crest і Elgydium від П'єра Фабр з Франції. Вони ефективні, і мені це подобається ».

5. Вона любить музику. «Я тренуюся під пісні Майкла Джексона. А ще я велика фанатка «Red Hot Chili Peppers». Мені подобаються «Tell Me Baby» and «Snow» Ще одна улюблена пісня - це «Empire State of Mind» Jay-Z і Аліша Кіс, тому що моя дочка може виконати всю партію Алішіа. Поняття не маю, звідки вона знає слова ».

Переглядів: 2037 | Автор: pilyulya | Рейтинг: 4.5/2 |
Всього коментарів: 1
1 понi  
0
[color=orange]цiкаво було дiзнатися новеньке

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]