П`ятниця, 29.03.2024, 16:25
Меню сайта
Разделы новостей
Новини серіалу Друзі
Новости о актерах игравших в сериале Друзья, и другие новости относящиеся к сериалу.
Новини сайту
Форма входа
Логін:
Пароль:
Календарь новостей
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Друзі сайту

Свежие файлы на Скачать

Статистика

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Купим рекламу на вашем сайте.
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Опитування
Що потрібно добавити на сайт?
Всього відповідей: 646
Новини серіалу Друзі
Весілля Дженіфер Еністон наближається
14:03

Дженіфер Еністон, схоже, скоро стане заміжньою пані. Вона, нарешті, зустріла чоловіка своєї мрії. Актриса ось вже декілька місяців перестала приховувати стосунки з Джастіном Теру і друзі зоряної пари з нетерпінням чекають повідомлення про заручини.
Парочка нещодавно була помічена в одному з салонів меблів, де вони вибирали двоспальні ліжка. Все вказувало на те, що їхні стосунки розвиваються нестримно, і справа дійсно йде до весілля.
Стало відомо що батьки Еністон вже дали їй своє благословення. Так, батько актриси, Джон Еністон зізнався, що він в захваті від обранця дочки і сподівається, що у них усе вийде. На його думку, Джастін є дуже привабливим чоловіком, який ідеально підходить Дженіфер.
Батьки Дженіфер Еністон завжди раді зустрічі з її коханим, і вони сподіваються, що незабаром їх дочка подарує їм онуків.
Сама Дженіфер про особисте життя говорить неохоче, вважаючи за краще зберігати її в секреті. Після розлучення з Бредом Пітом в 2005 році актриса довго намагалася знайти свою половинку, проте усі її спроби закінчувалися невдачею. Тепер же актриса готова створити повноцінну сім'ю з Джастіном Теру. Вона упевнена, що він буде чудовим чоловіком і батьком.

Попереднє весілля Дженіфер Еністон з Бредом Пітом відбулося в 2000 році, на сонячному пляжі в Малібу. Церемонія обійшлася молодятам в 1 мільйон доларів. Вона проходила в шикарному комплексі на 200 гостей, яким співав хор з 40 чоловік, також запрошені побачили грандіозне шоу з феєрверками. Джен заявила, що цього разу весілля не перетвориться на шоу. Наречена заявила, що це таїнство відбудеться для двох людей, які люблять один одного і візьмуть на себе зобов'язання на все життя.
Еністон упевнена що для цього їм не потрібний натовп гостей, дзвони і свистки. Вінчання також станеться в каплиці з видом на море і пляж, але не буде таким офіційним і помпезним.
Близькі друзі заявили, що давно не бачили Джен такої щасливої. Свій перший спільний День Подяки пара провела в Нью-Йорку, а найближчим часом вони відправляться в Європу на романтичні канікули, під час яких, як сподіваються прихильники, і станеться така довгождана подія.
Переглядів: 4278 | Автор: pilyulya | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]