Четвер, 25.04.2024, 21:08
Меню сайта
Разделы новостей
Новини серіалу Друзі
Новости о актерах игравших в сериале Друзья, и другие новости относящиеся к сериалу.
Новини сайту
Форма входа
Логін:
Пароль:
Календарь новостей
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Поиск
Друзі сайту

Свежие файлы на Скачать

Статистика

МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

Купим рекламу на вашем сайте.
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Опитування
Що потрібно добавити на сайт?
Всього відповідей: 646
Новини серіалу Друзі
Дженніфер Еністон соромитися свого молодшого брата
17:12
Відома голлівудська актриса Дженніфер Еністон намагається не афішувати факт того, що в неї є молодший брат. Вся справа в способі життя 22-річного Алекса.
Один з австралійських журналів зробив великий матеріал про найближчих родичів популярної актриси Дженніфер Еністон. Сама артистка давно зрослася з образом смішливої сусідської дівчинки, за що її і люблять мільйони прихильників по всьому світу. Джен, яка старанно створювала свій стиль і репутацію, вкрай неохоче повідомляє світським хронікерам, що у неї є молодший брат.

Справа в тому, що 22-річний Алекс має досить маргінальні нахили. Австралійське видання, яке зробило матеріал про батьків і родичів Еністон, прямо назвало брата Дженніфер "пошарпаним панком". Журналісти зробили велике інтерв'ю з друзями та сусідами батьків Джен.

Вони виявили, що хлопець зовсім не схожий на свою відому старшу сестру. Алекс (або як його ще називають AJ) зараз розривається між пляжами хіпі Санта-Круз, Каліфорнією та холодною північною Аляскою. У Північній Каліфорнії Алекс взагалі вів життя серфінгіста-бродяги.

"У нього був матрац позаду фургона, він завжди ходив в одних і тих же штанях і мав лише три сорочки. Алекс постійно бовтався в своєму фургоні на пляжі і більше нічого не робив", - повідомив один із сусідів сімейства Еністон. "Коли я говорив з AJ в останній раз, то вони з подругою жили на Алясці і навіть почали займатися там сільським господарством. Я думаю, що він був би щасливий жити там постійно", - розповів інший сусід. Крім цього, Алекса відрахували з коледжу, за що Дженніфер дуже соромно.

Сама голлівудська діва ні разу не говорила про брата, немов його й не було зовсім. При цьому Алекс відвідав прем'єру її картини "А ось і Поллі", яка відбулася в 2004 році. Тоді на показі з'явилися і батьки артистки. Чи спілкуються між собою Алекс і Дженніфер, невідомо.

джерело:http://gazeta.ua

Переглядів: 4794 | Автор: понi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]