Четвер, 28.03.2024, 11:09
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Про акторів » Дженіфер Eністон (Jennifer Aniston) » Загальні інформація
Загальні інформація
JoeyДата: П`ятниця, 11.12.2009, 18:15 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 35
Нагороди: 1
Репутація: 6
Статус: Offline
Дженніфер Лінн Еністон народилася 11 лютого 1969 року в сім'ї актора Джона Еністон, моделі Ненсі Еністон. Її дід (по прізвищу Анастасакіс) приїхав з Греції і став власником закусочної.

Коли Дженіфер Аністон виповнилося 9 років, батьки розлучилися. Дівчинка залишилася з матір'ю, але часто їздила до батька в Лос-Анджелес.

Дженніфер Еністон не дуже охоче говорить про роки, проведені з матір'ю. Проте, судячи з її уривчастих реплік, можна припустити, що Ненсі Еністон була не дуже щаслива особистим життям, часто виливала на дочку свої фрустрації. Набагато більш охоче вона згадує, що обожнювала групу Duran Duran, а також дуже любила малювати. Коли Дженніфер Еністон було 11 років, одна з її акварелей потрапила на виставку (музей Metropohten).

Захоплення лицедійством почалося зі шкільного драмгуртка, коли їй було дев'ять років. А в чотирнадцять Дженніфер Еністон пройшла важкий співбесіду плюс прослуховування Нью-Йоркської школи виконавської майстерності, в результаті була туди прийнята.

Дженніфер Еністон, закінчивши школу, опинилася на роздоріжжі. Вона почала одночасно шукати ролі у позабродвейських постановках, відвідувати курси з психології. Протрималися курси всього п'ять місяців, можливо, стала б психотерапевтом, але тут підвернулася роль у п'єсі, доля Дженніфер Еністон була вирішена. Вийшовши на справжню професійну сцену, вона зрозуміла, що до курсів не повернеться. П'єса незабаром зійшла зі сцени, і Дженіфер Еністон довелося зайнятися тим, чим дуже часто займаються безробітні актриси вона стала офіціанткою забігайлівки Upper West Side з відповідним назвою "Jackson Hole" ( "Дірка Джексона").

Цікавих ролей в театрі більше не підвертається, після двох років Дженіфер Еністон вирішила виїхати до Лос-Анджелеса. Вона знайшла агента, який погодився її представляти, проте він поставив Аністон жорстку умову - вона повинна скинути 30 фунтів. Спочатку Дженніфер збунтувалася, але, посидівши без роботи ще кілька місяців, була змушена пройти багатоступеневу систему схуднення Nutn, щоб знайти фігуру, необхідну для підкорення шоу-бізнесу. Після цього її чекали ролі кількох малоудачних серіалах, нарешті, в 1993 році Дженніфер Еністон вперше знялася в кіно, жахи класу "Б" - "Лепрекон". На пам'ять про першу кінодосвіду у неї залишився шрам на долоні.

Перша велика кінороль Дженніфер Еністон у фільмі "Вона така" (She's the One) показала, що вона не боїться бути на екрані не бажаною і некрасивою. Дженіфер зіграла незграбну і нелюбиму дружину ділка з Уолл-стріт який єхидно порівнює її зі своєю коханкою (Камерон Діаз) і говорить, що якщо перша схожа на "Б'юїк" 1974 року, то друга на новенький "порше". Найсмішніше, що після виходу цього фільму режисера Еда Бернса закидали докорами, як він посмів вивести національну улюбленицю Рейчел в такому непривабливому вигляді! Бідоласі довелося довго пояснювати, що він не винен, Дженіфер Еністон сама вибрала цю роль! До речі, коли вона прийшла на проби в серіал "Друзі" відбулося щось подібне їй запропонували роль розумною Моніки, але вона вважала за краще грати навіжену дурна Рейчел, яка почала свої телевізійні подвиги з того, що кинула нареченого перед вівтарем.

Роль Рейчел підвернулася Дженніфер Еністон абсолютно несподівано. Переїхавши до Лос-Анджелеса, Дженніфер поселилася в богемній комуні акторів і режисерів, які, як і вона, приїхали до Голлівуду в надії пробитися в зірки. Одного разу вона розповіла своєму агентові про це, і той, засміявшись, сказав, що на телеканалі NBC затівають шоу, в якому - по сюжету повинно відбуватися приблизно те ж, з чим вона щодня стикається в своїй комуні. Дженніфер Еністон була заінтригована і попросила влаштувати їй пробу.

Дженіфер Еністон не схожа на свою героїню по "Друзям" - Рейчел, актрисі не відмовиш в розумі й наполегливості. Гонорари за "Друзів" вона використовувала для створення власної кінофірми. Перший проект, який зараз розкручує Дженніфер Еністон, трагікомедія "Щось огидне", де вона збирається зіграти погану дівчинку з непомірним пихою, яку у фіналі її приятелька штовхає під колеса автобуса.

Додано (11.12.2009, 19:14)
---------------------------------------------
Дженіфер Аністон в 1995 році коли серіал тільки тільки почав завойовувати славу, першим з-поміж всього акторського складу "Друзів" почала зніматися у великому кіно. Одночасно Еністон зробила крок на абсолютно нову, незвідані для більшості акторів територію. Вона знялася ... в комп'ютерній грі. Але не в стандартній стрелялке-ходілке, а особливою грі для кінолюбителів, уявляють себе режисерами і приміряються до майбутньої слави. Гра називалася "Режисерське крісло Стівена Спілберга", а партнером Дженніфер Еністон був Квентін Тарантіно.

Весілля Дженніфер і БредаЕністон знімалася в декількох фільмах-спектаклях, включаючи культовий хіт «Офісний простір». Вона отримала дуже гарні відгуки критиків за свою роль у малобюджетном фільмі «Хороша дівчинка» (2002). Наприкінці 2005 року Еністон зіграла головні ролі у фільмах «Ціна зради» і «Ходять чутки», які мали непогані касові збори, принісши більше 30 мільйонів доларів кожен.

Її кар'єра в кіно продовжилася і в 2006, коли Еністон затвердили на кілька великих ролей, включаючи романтичну комедію «Розлучення по-американськи». В кінці року вона з'явилася у фільмі «Дружина сенатора» в ролі Розалін. Також вона продюсіровалла цей фільм.

Відомо, що в 2007 році актриса зіграє в кримінальній драмі «Wanted» і трилері «Diary».

Найбільш успішним фільмом Дженніфер є що вийшов в 2003 році «Брюс всемогутній» (касові збори 243 мільйони доларів у США), в якому вона грала подругу головного героя. Також досить успішний був фільм «А ось і Поллі!» З її участю.

Особисте життя
Минулого Еністон зустрічалася з музикантом [[Дьюріц, Адам | Адамом Дьюріцем] і актором Тейт Донованом. Її серйозні стосунки з актором Бредом Піттом часто висвітлювалися в пресі. Вона вийшла за Пітта 29 липня 2000 в Малібу. Вони розійшлися 7 січня 2005 і розвелися 2 жовтня того ж року. Багато ЗМІ називали причинами розриву роман Пітта з акторкою Анджеліною Джолі та небажання Аністон мати дітей. Після розлучення Еністон приписують роман з актором Вінсом Воном, однак вона не обговорювала своє особисте життя з пресою.

Рейчел Грін

РейчелРейчел - красива, популярна дівчина, яка виросла в багатій родині і що має мале уявлення про самостійного життя. Тим не менш, вона менш «відірвана від реальності», ніж її сестри - неввічливо і нетактовне Емі і зіпсована Джил.

У першому епізоді серіалу Рейчел тікає з весілля (із зубним лікарем Баррі Фарери) і поселяється у своєї шкільної подруги Моніки Геллер, вирішивши таким чином розпочати самостійне життя.

Взаємовідносини

З Россом
Брат Моніки Росс Геллер був закоханий у Рейчел ще з шкільних років. Вона також відчувала до нього симпатію. В результаті, після переїзду Рейчел до Моніки у них починається роман. Коли Рейчел запропонувала Россу зробити «невелику перерву», Росс, напившись, переспав з «симпатичною дівчиною». На цьому відносини Росса і Рейчел припинилися.

Проте їх симпатія один до одного не зникла. Так Росс на своєму весіллі вимовив ім'я Рейчел замість Емілі. Пізніше в Лас-Вегасі сильно напившись Рейчел і Росс навіть одружились.

Через випадкову близькості у Росса і Рейчел народилася дочка - Емма.

У заключному сезоні Росс і Рейчел відновлюють свої відносини. Однак чим вони закінчаться на цей раз, невідомо.

Інші відносини
- Незадовго до роману з Россом Рейчел деякий час зустрічалася з італійцем Паоло.

- У Британії з Россом Рейчел зустрічалася з Рассом, який був практично точною копією Роса.

Додано (11.12.2009, 19:15)
---------------------------------------------
- У четвертому сезоні Рейчел довгий час зустрічалася зі своїм клієнтом Джошуа.

- У Рейчел був роман з її молодим асистентом тегом, який припинився через велику різницю у віці.

- Рейчел мала короткий роман з Джо Трібіані, але в результаті вони усвідомили, що є просто друзями.

Кар'єра
Рейчел на работеПосле переїзду до Моніки Геллер Рейчел влаштувалася офіціанткою в Центральну Кав'ярню - одне з головних місць дії серіалу. Втім, її роботою майже ніхто не був задоволений.

У третьому сезоні вона отримує роботу асистента в компанії Фортуна Мода. Врешті-решт вона влаштувалася у відому модельну компанію Ральфа Лаура.

Житло
Перші шість років після початку самостійного життя Рейчел жила в квартирі Моніки, однак, після того, як Моніка і Чендлер вирішили розпочати спільне життя, вона переїздить до Фібі буф.

Коли квартира Фібі згорає в результаті нещасного випадку, вона знову поселяється у Моніки, проте незабаром змінюється з сестричкою і переїжджає в квартиру Джо.

Після того, як у Рейчел з'являється дитина, вона з'їжджає від Джо і поселяється у Росса, батька дитини. Але через деякий час знову повертається до Джо.

Цікаві факти
Молода Рейчел - Рейчел зробила собі пластичну операцію з коригування форми носа.

- Рейчел, як і Росс, цілувала всіх п'ятьох друзів. Вона цілувала Росса незліченну кількість разів під час їх романтичних відносин; вона цілувала Чендлера на вечірці в коледжі в епізоді «Епізод де стриптизер плаче»; цілувала Фібі, коли Фібі хотіла зрозуміти, що за метушня була коли Рейчел переконувала її, що вона пристрасно цілувалася з своєю подругою з жіночого суспільству в епізоді «Епізод з поцілунками Рейчел»; вона цілувала Моніку після програшу квартири Чендлер і Джо, за умовою, щоб повернути свою квартиру назад Моніка і Рейчел цілувалися одну хвилину перед Чендлером і Джо, хоча це залишилося за кадром.

- Однією з візитних карток Рейчел було те, коли вона шокувала або Розсерджена розтягувала у властивій їй манері слово «Ні» (No). Це періодично поєднувалося в діалогах з фразою Моніки «Я знаю!» (I know!).

- Два хлопця у реальному житті Дженніфер Еністон були персонажами серіалу: Тейт Донован (Tate Donovan) в ролі хлопця Рейчел Джошуа під час четвертого сезону і Бред Пітт (Brad Pitt) в ролі Вілла, однокласника, чия глибока неприязнь до Рейчел була розкрита, коли він прийшов на вечерю на честь Дня Подяки в епізоді «Про слух». (Бред Пітт і Дженніфер Еністон були одружені в той час, коли епізод показували в ефірі).

- У 8-му сезоні вона бачить всіх трьох хлопців оголеними.

Фільмографія:

Розлучення по-американськи - Чужа жінка / The Senator's Wife / (2006)
- Розлучення по-американськи / Break-Up, The / (2006)
- Друзі з грошима / Friends with Money / (2006)
- Ходять чутки ... / Rumor Has It ... / (2005)
- Ціна зради / Derailed / (2005)
- А ось і Поллі / Along Came Polly / (2004)
- Брюс Всемогутній / Bruce Almighty / (2003)
- Любов, секс, наркотики і гроші / Love, Sex, Drugs & Money / (2002)
- Хороша дівчинка (2002) / Good Girl, The /
- Дні поганих волосся (2001) / Bad Hair Days /
- Зірка року (2001) / Rock Star /
- Офісний простір (1999) / Office space /
- Тонка рожева лініях (1998) / Thin Pink Line, The /
- Мрія для страждаючих Безсоння (1998) / Dream for an Insomniac /
- Об'єкт мого обожнювання (1998) / Object of My Affection, The /
- Портрет досконалості (1997) / Picture perfect /
- Вислизає, ідеал (1996) / 'Til there was you /
- Єдина (1996) / She's the one /
- Друзі (1994-2004) / "Friends" / тв-серіал
- Лепрекон (1993) / Leprechaun /

Нагороди:

- 2002: Еммі: Краща актриса в комедійному серіалі, Друзі
- 2003: Золотий глобус: Краща актриса в комедійному серіалі, Друзі



 
donayr2Дата: П`ятниця, 10.06.2022, 18:42 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 31
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Enjoy daily galleries
http://sexyico.com/?makaila
porn pros free passwords brazilian teen porn videos heel grabing porn keira knightely porn free no credit card streaming porn

Added (11.06.2022, 17:28)
---------------------------------------------
Sexy photo galleries, daily updated pics
http://sexjanet.com/?moriah
taboo anime porn intercail lesibian porn sexy euro porn models adult porn uk amateur porn nl bizarre

Added (14.06.2022, 19:05)
---------------------------------------------
Hardcore Galleries with hot Hardcore photos
http://poston.bigpornavi.miaxxx.com/?norma
schoolgirl handjob porn tube videos black kids porn marvel porn comics update porn videos tommy gunn porn actor brook

Added (14.06.2022, 19:08)
---------------------------------------------
Sexy teen photo galleries
http://gowrieallporn.miaxxx.com/?katrina
teacher student sex porn malicious porn sites create your own porn pictures young thick porn alana ferreira porn

Added (15.06.2022, 10:05)
---------------------------------------------
New hot project galleries, daily updates
http://elsapornvideomercedes.sexjanet.com/?elizabeth
fake porn audition xxx free enormous tits porn porn stream amateur ayako porn cum shot porn saree videos

Added (18.06.2022, 05:03)
---------------------------------------------
Young Heaven - Naked Teens & Young Porn Pictures
http://dildo.gigixo.com/?ericka
french maid funny porn casey monroe gay porn xhemster porn sex and porn video you porn bruna

Added (28.06.2022, 16:18)
---------------------------------------------
Hardcore Galleries with hot Hardcore photos
http://katrinaporn.milfordcenter.alypics.com/?nancy
free porn bust now hermione fanfic porn hd lingerie porn tube 15 min porn free cartoon index jpg porn

Додано (05.07.2022, 14:23)
---------------------------------------------
Sexy teen photo galleries
http://angewomonpornniobrara.topanasex.com/?vanessa
illegal porn database free cummin porn videos free gay porn movies pics free porn stream us free turkish gay porn

Додано (05.07.2022, 14:26)
---------------------------------------------
Scandal porn galleries, daily updated lists
http://drawfporn.muscatine.topanasex.com/?colleen
young asian wokmen porn best porn black booty mature olld pussy porn pictures youngest teen porn free porn lipstick

Додано (08.07.2022, 04:11)
---------------------------------------------
Free Porn Pictures and Best HD Sex Photos
http://travilah.cartoon.porn.gigixo.com/?maia
free vintage porn site 47 best places for porn cum happy girls porn free skinny porn women vintage porn candy mr gold

Додано (08.07.2022, 04:12)
---------------------------------------------
Big Ass Photos - Free Huge Butt Porn, Big Booty Pics
http://granny.porn.gigixo.com/?kiersten
watching daughter porn arab porn vids indian porn actressess double x porn good free internet porn

Додано (09.07.2022, 03:59)
---------------------------------------------
Dirty Porn Photos, daily updated galleries
http://danexxx.com/?ashanti
daughter in law porn emma starr free porn videos good tipper alida porn old men porn clips porn older women with young boys

Додано (13.07.2022, 12:14)
---------------------------------------------
New hot project galleries, daily updates
http://alypics.com/?jaiden
porn tube shemale gang porn videos stories yiddish lesbian porn latin couples porn eden porn movie

Додано (17.07.2022, 06:07)
---------------------------------------------
Hot photo galleries blogs and pictures
http://hamtramck.cartoonfuryporn.jsutandy.com/?kendra
girls pissing free porn baroka porn free giant dildo masterbation porn porn acess pass best mature porn stars

Додано (17.07.2022, 06:10)
---------------------------------------------
Sexy photo galleries, daily updated collections
http://central.city.lexixxx.com/?stephanie
real red blue 3d porn strapon attackers free porn double penetratrion porn free wedding day porn movies india free video porn

 
Форум » Про акторів » Дженіфер Eністон (Jennifer Aniston) » Загальні інформація
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: